Bent u woonachtig in de Merelwijk dan kunt u als bestaande of nieuwe bewoner lid worden van de Vereniging voor Huiseigenaren.

De contributie bedraagt slechts € 7,50 per jaar.

De Vereniging wil zorg dragen voor een prettige en veilige woonomgeving maar u ook bijstaan in het (laten) onderhouden, verbouwen van uw huis. Daarnaast zullen wij u inlichten over belanghebbende zaken op het gebied van onroerend goed (belasting) , activiteiten vanuit de Gemeente (veranderingen in bestemmingsplannen, werkzaamheden aan de weg) en andere zaken welke voor u (ons) van belang kunnen zijn.

LID WORDEN? Stuur een email naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw naam, adres en telefoonnummer. Zodra u bent opgenomen in het bestand ontvangt u een bevestiging per e-mail of via de post.

GEEN LID WORDEN, wordt DONATEUR

We ervaren dat huiseigenaren om diverse reden geen lid willen zijn. Dat mag natuurlijk. Alle informatie op deze website is openbaar. Wij maken als vereniging kosten, daarom bent altijd welkom om vrijwillig een donatie te doen om de Vereniging te steunen. Uw bijdrage waarderen zéér. Kijk voor meer informatie op: DONATEUR Worden?

NOTE: De Merelwijk kent 320 woningen en de Vereniging van Huiseigenaren heeft nú 280 leden