dinsdag 28 mei 2024

Privacy verklaring

De Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk verwerkt persoonsgegevens van haar leden en van andere personen die met ons contact opnemen. In deze privacy verklaring wordt uitgelegd welke gegevens de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Wanneer verzamelt de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk (persoons)gegevens?

Deze privacy verklaring is van toepassing op de verwerking van de door de leden en overige personen verstrekte persoonlijke informatie en bij een bezoek aan onze website. Wij verzamelen ook gegevens wanneer je informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk?

De Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bankgegevens. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan het bestuur. Als je gebruik maakt van de formulieren op onze website hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de communicatie bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk, kan de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze website.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website, zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

De Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en uiteraard de aanvraag van het lidmaatschap van de vereniging. Ook heeft de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen en het afhandelen van klachten.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd.

Derde ontvangers

De Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk maakt gebruik van systemen of diensten van derde leveranciers, waarbij het mogelijk is dat de leverancier ook toegang heeft tot gegevens van onze leden.

De Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk verkoopt geen persoonsgegevens aan derde partijen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.

Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief of een andere verwerking weer intrekken.

Het merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via de website van de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat de Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag. Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de AP.

Beveiliging

De Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze privacy verklaring horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijziging van Privacy verklaring

De Vereniging van Huiseigenaren Merelwijk behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy verklaring.

September 2018

Capelle kent een snelherstelservice voor zaken die kapot of ernstig vervuild zijn in de buitenruimte.
Een melding wordt binnen 24 uur opgepakt. U kunt uw melding doorgeven via telefoonnummer 14010 of 010-2848484.

Als de straatverlichting kapot is, dan kunt u dat doorgeven op telefoonnummer 0411-440401 met het verzoek om reparatie.

De gemeente heeft een meldpunt voor graffiti: bel naar 14010 of 010-2848484, na melding wordt het object onder voorwaarden schoongemaakt.